Zeven gouden sleutels

Boekpresentatie ‘Zeven gouden sleutels voor onmiddellijke zelfrealisatie’.
Bijna vier jaar na mijn ongeluk met hersenletsel als gevolg, is het dan eindelijk zover. Het boek waarin ik vertel over mijn ervaring tot zelfrealisatie, aangevuld met praktische oefeningen, verschijnt op vrijdag 6 januari. De boekpresentatie vindt plaats in Zutphen op woensdag 18 januari. Informatie en aanmelding: www.ma-deva-indra.org of welkom@ma-deva-indra.org

Osho verschijnt
Zwevend op het randje van leven en dood, ervaar ik de absurditeit van het leven. De strijd om te overleven en mijn intense verlangen naar waarheid en zelfrealisatie zijn gezeteld in mijn kindertijd. Al heel jong weet ik dat echte waarheid geen verleden noch toekomst kent. Ook weet ik dat liefde altijd vrij is van oordelen en voorwaarden. Toch ziet mijn leven er anders uit en raak ik deze innerlijke wijsheid kwijt, totdat Osho zijn intrede doet in mijn leven.

   Deva Indra

Zélf ontdekken?
Tijdens deze interactieve boekpresentatie maak je kennis met een van de gouden sleutels om de ziekmakende, destructieve gedachten te beëindigen.

In liefde deel ik mijn inzichten en ervaring over wie we wérkelijk zijn voorbij de Mind – en hoe we vreugdevol in verbinding kunnen leven zonder maskers, vanuit ons hart en intuïtie. De innerlijke wereld verbergt een geheim dat niet overdraagbaar is en dat je alleen maar zélf kan ontdekken. Als dit boek je verlangen aanwakkert naar het vinden van je eigen waarheid, dan vult me dit met diepe vreugde en dankbaarheid. Door stil te worden en naar binnen te keren, ontdek je het verborgen zaad van jouw waarheid, dat in jou ligt te wachten.