Evenementen en concerten

Vrienden van Osho op de Internationaal Therapeut Beurs in Houten

18 en 19 november in Expo Houten.
De Internationaal Therapeut beurs laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid van lichaam, geest en ziel. De beurs is voor therapeuten, paramedici, medici, detaillisten, opleiders en studenten, overige beroepsmatige geïnteresseerden en mensen met oprechte belangstelling voor natuurlijke gezondheid.
De Stichting Vrienden van Osho presenteert daar Osho’s visie op therapie en meditatie. Je bent welkom om langs te komen.
www.internationaaltherapeut.nl

Temple at Midnight Tour

Deva Premal en Miten met Manose
Schouwburg Almere.
25 en 26 oktober 2017.
Gastmusici: de Deense drummer Rishi en de Canadees Joby Baker op bas.
Deva Premal en Miten bieden dit jaar twee zeer verschillende concerten in Almere.
Elke avond brengt een andere selectie van songs en mantra’s, nieuwe juweeltjes en oude favorieten, Ze bieden een gelegenheid om de helende kracht van chants, meditatie en ‘celebration’ diepgaand te ervaren. The Temple of Midnight Tour begint in de zomer in Amerika en komt in het najaar naar Europa.
 Er zijn nog kaarten beschikbaar.
Op de rijen 2 en 3 van het derde balkon zijn heel veel kaarten beschikbaar, op de plattegrond van de zaal zijn die vaak niet te zien, bel dan het bespreekbureau en bestel op die manier. Oranje plaatsen zijn vrij maar lijken erg op de rode verkochte plaatsen!
www.livingsatsang.nl
Prembuddha interviewt Miten and Deva Premal op YouTube in Schouwburg Almere juni 2015. 20 minuten. Nederlands ondertiteld.
>>> Interviews

Come in Silence Go in Silence, Meditation Concert with Manose

27 okt 19:30 zaal open. Meditatieconcert: 20:00- 21:00.
Naar Zee Yoga, Bert Haanstrakade 102, Amsterdam.
Na de concerten in Almere van Deva Premal & Miten, geeft Manose, de Bansuri fluitist op vrijdag 27 oktober een Benefiet Meditatie Concert. De opbrengsten van dit concert gaan naar Nepal. Het Gayatri Fund (NEPAL Compassion in Action – Gayatri Fund) steunt jonge volwassen meisjes die uit de Badi Community komen. De Badi meisjes hebben weinig kans op een toekomst en komen uit de laagste “caste system” in Nepal. Gayatri Fund bied hun de mogelijkheid om een opleiding tot verpleeg/verloskundige te halen. 
Met dit Meditatie Concert en jouw bijdrage hierin help je mee aan een toekomst voor deze meisjes. Dit wordt een intiem Meditatie Concert, als je hart een ja zegt, reserveer dan je ticket, er zijn beperkte plaatsen. Tickets voorverkoop: € 25. Mail naar nepalcompassioninaction@gmail. com

Osho Tour

Osho Golden Childhood Tour.
17 dec-6 jan 2018 AND 14 jan- 3 feb 2018.
A magical tour from Pune through Madhya Pradesh in Central India, where Osho was born.
Osho Meditation Vacation Mallorca.
www.oshotour.com