Osho Festival

Op enkele plaatsen wordt van tijd tot tijd een Osho Festival georganiseerd, met een gevarieerd programma, bestaande uit Osho Meditaties, Osho toespraken, muziek, dans en veel meer. Voor meer informatie >>> www.oshofestival.nl

Osho Celebration Festival – Egmond aan Zee

24-25 mrt was er een weekend is voor iedereen die geïnteresseerd is in Osho,  met actieve en stille meditaties, ‘Evening Meeting’, de AUM meditatie, soefi dans, een ontmoeting met de Humaniversity Family en een dansfeest. 
Osho Humaniversity, Wiardi Beckmannlaan 4, Egmond aan Zee.

Easter Spring & Creativity Celebration

29 mrt-2 apr. was er een festival met o.a. optredens van Praful en een workshop Healing Sound and Healing Touch met Praful en Vimal.  
Osho Leela, 
Thorngrove House, Common Mead Lane. 
Gillingham, Dorset, SP8 4RE, UK. 
01747 821221. 
info@osholeela.co.uk
www.osholeela.uk

Osho Festival in Den Haag

20-21 jan.  Het Osho Festival 2018 in Wajid was een heerlijk succes. Zoveel mensen bijeen, ieder met hun eigen individualiteit, verbonden in dans, vrolijkheid en stilte: een diepgaande voeding die tot in je vezels wordt ervaren. DANK aan iedereen die dit festival mogelijk maakte!

Noordelijk Osho Festival – Groningen

Het Osho Festival dat gepland was in Groningen op zaterdag 28 oktober 2017 gaat niet door vanwege problemen rond de locatie en is uitgesteld tot najaar 2018.
www.noordelijkoshofestival.nl