Hoe Osho in mijn Leven kwam

Tweede druk

De 2e druk is beschikbaar via Printing on Demand bij uitgeverij Pumbo. Er zijn een aantal nieuwe bijdragen en de persoonlijke verhalen zijn gerangschikt naar jaar -vanaf 1978- waarop men in contact kwam met Osho. Het boek is voorzien van een Voorwoord en een samenvatting van Osho’s toespraak over wat er precies gebeurde op de dag dat hij verlicht werd, 21 maart 1953.
Het boek telt 240 pagina’s, het kost € 19,95 en is te bestellen bij boekenbestellen.nl.
Een kado-tip, voor je familie en vrienden!

Persoonlijke verhalen

Voor velen is het moment dat Osho in hun leven kwam een moment geweest van verwondering, van ‘niet te geloven’, van emoties, van dankbaarheid. Via de lijst met namen, hierna opgenomen, is een aantal verhalen te lezen waaruit blijkt hoe de kennismaking met Osho het leven van de schrijvers beïnvloed heeft. De verhalen dateren van de vroege tijd, toen Osho zelf nog sannyas gaf, tot op heden. Het zijn stuk voor stuk ontroerende verhalen, die er blijk van geven hoe deze Verlichte Meester het hart van de schrijvers wist en weet te raken.

We zouden graag willen dat ook JIJ je verhaal vertelt!

Graag nodigen we je uit om ook het verhaal te schrijven hoe Osho in jouw leven kwam.
Aan de reeds opgenomen bijdragen kun je zien hoe een verhaal redactioneel is ingedeeld en dat de lengte gemiddeld 1-3 pagina’s A-4 bedraagt. Stuur als het mogelijk is een foto van jezelf mee uit de tijd dat je sannyas kreeg. Dit is het adres waar je je bijdrage naar toe kunt sturen: info@vrienden-van-osho.nl.

Lijst met bijdragen