Opleidingen

OSHO® Zelfhypnose voor Meditatie Faciliteren
met Sudheer P.Niet.
28 aug – 3 sept. 

• Een dieper begrip krijgen van OSHO Meditatie, hoe het werkt en waar het naar toe gaat in de context van hypnose en zelfhypnose, zodat je dat zelf ook kunt overbrengen, als je deze zelfhypnose wilt delen.
• Begrip krijgen over wat hypnose en zelfhypnose is in de context van Osho’s visie op hypnose en de-hypnose.
• Oefenen met elkaar zodat je ervaring krijgt met praten tegen iemands onbewuste en je feedback kunt krijgen over hoe dat bij de ander overkomt, wat werkt en wat niet werkt.
• Leren naar vragen te luisteren en hoe te antwoorden.
Meer: OSHO®Zelfhypnose voor Meditatie.

Sudheer P.Niet

Sudheer geeft al vele jaren meditatiecursussen en trainingen over de hele wereld. Op dit moment faciliteert hij op het OSHO International Online platform OSHO Bardo, OSHO Meditation: In-Depth and Facilitating, OSHO Self-Hypnosis for Meditation and Facilitating, en OSHO No-Mind and Facilitating courses. Ook geeft hij individuele sessies in OSHO Bardo, OSHO Death Related Issues, OSHO Deepening Your Meditation, OSHO Hypnosis for Life Issues, OSHO Hypnosis for Meditation, OSHO Learning Self-Hypnosis, OSHO Self-Hypnosis for Meditation.

 

Opleiding OSHO® Meditatiebegeleider 
met Garimo Ackermann.
Vr 8 okt 10:00 – zo 10 okt 17:00. € 300.
Voertaal: Nederlands.

Wees je er ten volle van bewust dat je een techniek begrijpt, voordat je ermee begint. Iedere techniek heeft ten doel een revolutie in jou te ontketenen. Probeer allereerst de techniek echt goed te begrijpen.  Osho.

Heb jij ook al een tijd de behoefte om de actieve meditaties van Osho beter te begrijpen, of zijn ze nog vrij nieuw voor je en wil je er zo diep mogelijk induiken? En wil je ze ook gaan faciliteren? Dan is deze unieke opleiding iets voor jou! 

Het zal ook goed voor je zijn. Ik heb gezien dat er veel dingen zijn, die je alleen leert wanneer je ze begint te onderwijzen. De beste manier om iets te leren, is het te onderwijzen.  Osho.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:
•     Wat is meditatie?
•     Wie/wat is OSHO?
•     OSHO Dynamic, Kundalini, Nadabrahma, Vipassana, Nataraj, Devavani, Gourishankar, Mandala, Whirling Meditaties
•     De OSHO Avond Meditatie. 
•     De wetenschap, de fases, het omringende klimaat, de rol van muziek. 
•     Aarden, ontspannen communicatie en gebruik van apparatuur.
•     De rol van de meditatiebegeleider, richtlijnen voor het begeleiden.
•     Omgaan met vragen over meditatie.
•     Het introduceren van meditaties aan beginners.
•     Presentatie en oefening met ondersteunende feedback.

Als je mediteert gaan er dingen gebeuren. Veel gaat gebeuren tijdens je eigen meditatie, maar het allergrootste gebeuren komt pas wanneer je meditatie aan iemand anders kunt bijbrengen.  Osho.
  
Voorwaarden voor deelname:
We gaan er van uit dat je normaal goed gezond bent, zowel lichamelijk als mentaal.  Verondersteld wordt enige eigen ervaring met de meditaties.
Voor informatie en aanmelding: info@vrienden-van-osho.nl.

Garimo Ackermann

Als medeoprichtster van het Nederlandse Gestalt Instituut en van het Centrum instituut voor persoonlijke groei, kwam Garimo vanuit de psychologie en zelfontwikkeling terecht bij meditatie, mindfulness en bewustzijn. Ze had het geluk al op jonge leeftijd de mysticus Osho en zijn OSHO International Meditation Resort in Pune, India te ontdekken. Als vaste medewerker heeft zij daar o.a. de OSHO Inner Skills for Work & Life cursussen ontwikkeld en is zij zeer actief bezig met de OSHO meditaties en de OSHO Meditation: In-depth and Facilitating opleidingen.
Ze geeft ook individuele sessies in life-skills, body-mind balancing en meditatie. Garimo weet mensen te inspireren en daarbij spelen niet-oordelen, helderheid, aandacht en humor een grote rol.

OSHO® is een geregistreerd handelsmerk van OSHO International Foundation,
gebruikt met toestemming, www.osho.com/trademarks
Uittreksels van Osho teksten zijn Copyright © OSHO International Foundation,
gebruikt met toestemming, www.osho.com/copyrights