Opleidingen

Opleiding OSHO® Meditatiebegeleider

met Garimo Ackermann.

Dit jaar wordt de Opleiding OSHO® Meditatiebegeleider weer live gehouden in Wajid Osho Meditatie Centrum in Den Haag. Een unieke gelegenheid om je te verdiepen in Osho’s revolutionaire actieve meditaties.
Vr 26 aug 8.00 – zo 28 aug 17.00. 
Aanmelding: info@vrienden-van-osho.nl
€ 350 (excl. eten en overnachting).
Over te maken op  bankrekening NL81 INGB  0006 1311 93 t.n.v. Stichting Vrienden van Osho, onder vermelding van ‘Opleiding Meditatiebegeleider’.

Meer: Opleiding OSHO® Meditatiebegeleider

Garimo Ackermann
Garimo heeft jarenlang in de ashram van Osho gewoond en gewerkt, o.a. als Osho’s secretaresse voor het buitenland en als hoofd van de Osho Multiversity. Samen met anderen heeft ze de Opleiding OSHO® Meditatiebegeleider ontwikkeld, na uitvoerig research naar wat Osho in de loop van de jaren gezegd heeft over (actieve) meditaties.

OSHO® is een geregistreerd handelsmerk van OSHO International Foundation, gebruikt met toestemming, www.osho.com/trademarks.
Uittreksels van Osho teksten zijn Copyright © OSHO International Foundation, gebruikt met toestemming, www.osho.com/copyrights.


Vorig jaar is de opleiding in oktober gehouden in Wajid waar 8 deelnemers een certificaat hebben gekregen: Nieuwe meditatieleiders opgeleid.
De opleiding kon het jaar daarvoor vanwege de lockdown niet gehouden worden en heeft toen digitaal via Zoom plaatsgevonden: 15 nieuwe Osho meditatiebegeleiders.