Zelfhypnose voor meditatie en ontspanning

In 7 sessies van een uur over 7 dagen leer je jezelf te ontspannen met zelfhypnose. Daarmee leer je een vaardigheid die je altijd kunt inzetten, op allerlei gebieden. Zo kun je de spanningen die je opbouwt in je werk of privéleven ermee laten wegvloeien. Je kunt er je gezondheid mee verbeteren, maar ook je liefdesrelatie of vriendschappen. Het kan je helpen creatiever te zijn en meer vreugdevol te leven. Zelfhypnose is ook een krachtig instrument voor meditatie, zodat je dieper kunt gaan in stilte en gewaar-zijn.

‘Zelfhypnose hoort in dienst te staan van meditatie; dat is het belangrijkste gebruik ervan. Maar het kan ook gezondheid en een lang leven bevorderen, het kan in dienst staan van de liefde en van vriendelijkheid en van moed. Zelfhypnose kan je helpen bij alles wat je maar wilt. Het kan je angsten voor het onbekende wegnemen en je angst voor de dood; het kan je helpen om alleen te zijn, stil, rustig. Het kan je in staat stellen om altijd, 24 uur per dag, een onderstroom van meditatie door je heen te laten gaan.’    Osho

Sudheer P. Niet is een gecertificeerd hypnotherapeut. Hij heeft ook ruime ervaring met meditatie en als meditatieleraar. In de afgelopen 40 jaar heeft hij zelf een breed scala van meditatietechnieken beoefend en heeft hij talloze mensen geholpen om ook te leren mediteren. Sinds 20 jaar is hij betrokken bij het management van het Osho International Meditation Resort in Pune, India.

15-21 maart, dagelijks 8.00–9.00, op zaterdag en zondag 9.00–10.00. € 175.
Inner Nature, Frederik Hendrikstraat 162, Amsterdam.
Info en aanmelding.