Tantra Festival Amsterdam

Pasen is het feest van nieuw leven, maar in hoeverre leven we eigenlijk echt? Rakesh Mijling en Elfriede van der Sanden van Art of Loving nodigen mensen uit om leven te voelen in elke cel van hun lijf. Samen organiseren zij het Tantra Festival met seksuele energie als levenselixer. Elfriede en Rakesh vormen een tantrisch koppel, dat zowel binnen- als buiten hun liefdesleven veel profijt ervaart van Tantra.
19 t/m 21 april. Mirror Centre (Amsterdam,  vlak bij het Muiderpoort Station).  www.tantrafestival.amsterdam

Met een brede range van workshops op het programma creëert Art of Loving een speels avontuur waarbij voor iedereen wat te ontdekken valt. Of je nou al jaren ervaring hebt met Tantra of het festival wil gebruiken om deze wereld te verkennen. Van het voelen van je seksuele energie in de kundalini yoga tot workshop sexual self pleasure. En van het omgaan met je verlangens in je relatie tot tantrische massages. Naast dit warme bad van liefdevolle verbindingen is er volop ruimte voor feest en dans. Diverse DJ’s en muzikanten zorgen daarbij voor een magische muzikale reis.

Meditatie en Tantra hebben altijd een grote rol gespeeld in het leven van Rakesh. Samen met zijn moeder groeide hij op in de Osho Commune, en als 16-jarige reisde hij al alleen door India. Hij bezocht er diverse ashrams.
Meer: Verlangen naar verbinding.