Studenten vallen bij bosjes uit met psychische problemen

De noodklok wordt telkens harder geluid! Burn-outs, concentratieproblemen en angstaanvallen: steeds meer studenten hebben psychische problemen en komen op de overvolle wachtlijst van de psychologen. Dat meldt de Volkskrant op basis van een rondgang langs studentenhuisartsen. 


Als één van de oorzaken wordt genoemd dat de eisen die van buitenaf aan studenten gesteld worden, steeds hoger zijn. Dat is een feit. Jezelf innerlijk sterk maken door telkens de dag te beginnen met actieve meditatie, is dan een goede optie. Je laat je minder snel gek maken door wat er allemaal van je geeist wordt.

Osho’s Actieve Mediaties nu verkrijgbaar op Spotify. 
Osho’s actieve meditaties hebben een wetenschappelijke basis en er is overtuigend aangetoond, dat ze leiden tot stressreductie. En voor de toegankelijkheid: Osho’s actieve meditaties zijn sinds kort via het eigen medium van de studenten beschikbaar, namelijk op Spotify. open.spotify.com. Voor een actieve tegenbeweging, via actieve meditatie, ten opzichte van wat er vanuit de maatschappij in hoog tempo, steeds meer gevraagd wordt, staat dus niets meer in de weg.