Star Sapphire met Amar Leela

Vrijdag, zaterdag en zondag 2-4 juni is het mogelijk om in Wajid, Den Haag, een sessie te boeken bij Leela, die het werk van Sagapriya voortzet, samen met Moumina Jeffs en Safar. Amar Leela geeft 2 workshops tijdens het Osho Lentefestival op 3 en 4 juni in Den Haag.

   Amar Leela

STAR SAPPHIRE – INDIVIDUELE SESSIES
Star Sapphire ondersteunt de innerlijke essentie van een persoon – dat ook gezien kan worden als aanwezigheid zelf, een helderheid, of een bewustzijn van het huidige moment. Om deze ondersteuning te geven, doet de therapeut eerst een energie-meting van de beide voeten van de cliënt, en de zeven chakra’s. Deze stille lezing geeft enkele aanwijzingen over de gezondheid van het essentiële wezen, en over welke houdingen, dromen of gehechtheden optreden, als beperkingen voor verdere groei.

Meestal, maar niet altijd, nodigt de therapeut de cliënt vervolgens uit om de twee tegenpolen van het lichaam in te gaan – het mannelijk en het vrouwelijk. Een dialoog tussen hen onthult weerstanden, angsten, en zelfs een machtsstrijd, waarvoor ze beiden verantwoordelijk zijn. De cliënt hoort zichzelf uitspraken maken waarvan hij misschien eerder dacht ze van iemand anders waren… de vrouw of de moeder, en transformeert deze door middel van overgave, of ‘let go’.

Het Star Sapphire-proces is nooit een ‘doen’, maar eerder een overgave aan liefde.
Star Sapphire grijpt in op drie belangrijke aspecten van het leven: werk, relatie en meditatie.
• Werk, wanneer het komt voorkomt uit ontspanning, is een uiting van creativiteit.
• Als zowel de mannelijke als de vrouwelijke kant van een individu creatief zijn, zullen ze samen gelukkig zijn, en zal de liefde tussen hen, ook worden weerspiegeld in de externe relaties.
• Meditatie is het milieu, de ontspannen waakzaamheid, waarbinnen creativiteit ontstaat.

Star Sapphire behandelt de drie gebieden als een onderling afhankelijke cirkel, en herstelt elke verbroken schakel in een gebied, die lijden veroorzaakt in de andere twee.

Information and registration: leela@oshoki6.com
Informatie en aanmelding: pimversteegh@hotmail.com