Sheela niet van plan de Emmy Award uitreiking bij te wonen

Op 8 september worden de Emmy Awards weer uitgereikt in Hollywood en de documentaire Wild Wild Country is een van de genomineerden. De website Deadline Hollywood geeft een interview met Sheela, de ‘meme-worthy star’ van de Netflix Docuserie.
Ze is niet van plan om de uitreiking bij te wonen. Ze heeft zelfs de docuserie niet helemaal gezien omdat ze te druk is met haar werk, de zorg voor verstandelijk en lichamelijk beperkte ouderen in een Zwitsers tehuis.
‘Ik heb nergens spijt van. Ik zou precies hetzelfde doen als ik weer de kans kreeg.’… ‘Voor mezelf was ik gewoon bezig op te komen voor onze rechten, onze commune en de man waar ik van hield (Osho).’…
Over haar moeilijke tijd 2 jaar in de gevangenis zegt ze: ‘Ik heb die tijd gebruikt om te testen wat ik van mijn ouders heb geleerd en wat Osho ons geleerd heeft-om het leven te nemen zoals het komt.’ …
’Eigenlijk heb ik niet zoveel vertrouwen als vroeger… in het rechtssysteem. Nu niet meer. Ik heb niet zo’n goede persoonlijke ervaring…’
wild-wild-country-ma-anand-sheela-emmys-netflix-interview

 Sheela in Oregon.