Satsang met Milarepa en vrienden

Milarepa: Ik ben blij om de volgende satsang aan te kondigen die gestreamd zal worden via Zoom 7-9 mei. Ik wou dat het minder tijd kostte om te organiseren. De vorige keer schreef schreef iemand: ‘Ik wou dat we dit elke dag konden doen.’ Inderdaad, dat deden we: elke dag toen Osho in zijn lichaam was! Als ik in het hier en nu inzoom, kan ik zeggen dat het zeker uitdagender is om met een heel verspreide groep om te gaan. Maar deze satsangs samenstellen is een leuk, creatief en voedend proces. Bovenal ben ik dankbaar voor de mogelijkheid die ze bieden om te verbinden en samen te komen – voor ons allemaal!

   Milarepa
Voor deze specifieke satsang zullen we opnieuw genieten van de avondvorm zoals Osho deze heeft aangegeven. De meesten van ons kennen deze onder verschillende namen – Osho White Robe Brotherhood, Evening Meeting, Evening Satsang with the Master. De stadia zijn tien minuten van high-energy viering, gevolgd door tien minuten van stil zitten met zachte muziek en een Osho lezing. Er wordt afgesloten met een korte sannyas viering.

De meditatie zal vier keer gedeeld worden via Zoom gedurende drie dagen in het weekend van 7 – 9 mei, in verschillende tijdzones zodat iedereen die wil de kans krijgt om mee te genieten. Elke streaming zal een andere lezing bevatten. De volledige meditatie, van begin tot einde, zal ongeveer één uur en twintig minuten duren. Let op de verschillende links hieronder bij het kiezen van een geschikte datum en tijd. Weet dat het goed is om meer dan één Satsang bij te wonen. 

In feite waren er de laatste keer heel wat avontuurlijke zielen die alle vier de streamings bijgewoond hebben. Er zijn geen gouden sterren uitgedeeld, maar ik heb wel wat geruchten gehoord over een paar mensen die verlicht zijn geworden. Ik heb het niet uit de eerste hand, dus ik kan die geruchten niet bevestigen. Ik heb gewoon aangenomen dat zij, wie het ook waren, in de blauwe lucht zijn gestapt en geen voetsporen achter hebben gelaten. Wees dus gewaarschuwd!

Osho raadt aan om wit te dragen voor dit soort satsangs. Je kunt niet bij de meester te rade gaan waarom hij wit gekozen heeft voor deze meditatie. Ik weet alleen dat het op een mysterieuze manier werkt, het maakt de meditatie krachtig en verdiept de verbinding met elkaar.
Iedereen die aan het eind sannyas wil nemen kan rechtstreeks contact met me opnemen via oneskymusic@gmail.com, dan we zullen jouw sprong vieren.

De band:
Atmo – trompet 
Chandira – zang 
Dhwani – tin whistle 
Nadama – keyboards 
Nandin – dwarsfluit 
Milarepa – gitaar, zang 
Prabodh – bas 
Rishi – drums 
Sudhananda – gitaar, zang 

1e Streaming
Vrijdag  7 mei 20:15 Eastern Standard Time.
8 mei 2.15 Nederlandse tijd.
Zoom Link: https://us02web.zoom.us/j/5035104892 
2e Streaming
Zaterdag  8 mei 19.00 Nederlandse tijd.
Zoom Link: https://us02web.zoom.us/j/5460628357
3e streaming
Zaterdag  8 mei 19:00 Eastern Standard Time.
9 mei 1.00 Nederlandse tijd.
Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/5460628357
4e streaming
Zondag 9 mei 15.30 Nederlandse tijd.
Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/5460628357