Satsang met Milarepa en Osho No-Mind Online

Satsang
Swami Anand Milarepa is sinds 1976 discipel van Osho en behalve bekend als gitarist tijdens Osho’s World Tour, net zo bekend om de vele humoristische vragen die hij in de loop van de jaren aan Osho heeft voorgelegd. 
‘Muziek weerspiegelt mijn persoonlijk begrip van meditatie en liefde. De thema’s van mijn songs zijn universeel en kunnen door ALLE reizigers op het pad van de waarheid en zelfrealisatie gewaardeerd worden. Mijn gevoel is dat wij op deze prachtige planeet zijn om het grote mysterie van het leven te vieren – met ons zingen, ons dansen, de stiltes van ons hart. Dat is nooit zo relevant geweest, nu de mensheid de eenentwintigste eeuw ingaat.’


Milarepa and One Sky Band is een internationale groep musici die bekend staan om hun gevoelige en high-energy optredens. Hun unieke en originele composities vinden inspiratie in een breed scala van bronnen: rock, soul, world, reggae, and pop.
Elk bandlid is vertrouwd met de mystieke kunst om stilte te creëren uit geluid, spirituele extase door dansen en zingen. Hun optredens creëren een ondersteunende, helende atmosfeer waar de innerlijke wereld zich ontvouwt.

De meditatie begint zondag 30 augustus om 18.15 en duurt tot ongeveer 19.15. Graag 5 minuten van tevoren aanmelden voordat de instructies worden gegeven. De sessie gebeurt via Zoom, https://us02web.zoom.us/j/89126109563
Meeting ID: 891 2610 9563. Een wachtwoord heb je niet nodig.

Osho No Mind Online
‘Gibberish (brabbelen) is een van de meest wetenschappelijke manieren om je hersenen schoon te maken.’
Osho


Met Devendra Singh Dewal. 
3-9 sept. iedere dag van 8.00-9.00.
€125.
Meer: Osho No-Mind.
Je kunt ook meedoen met een gratis proefsessie:
1 sept. 8.00-8.45.