Prem Hanny 1932-2023

Heus, de dood is de deur –
de opening naar het onsterfelijke.
Wees bewust van wat voor de geboorte
en na de dood is.
En – dat ben jij.
Osho          

Ma Prem Hanny van der Sterre- de Bruijn is overgegaan.
12-9-1932 – 19-12-2023.
Weduwe van Tim van der Sterre.
Zusje van mevrouw M.D.F. de Bruijn.
De crematie heeft plaatsgevonden in besloten kring.

In 1979 kreeg Hanny sannyas van Osho. Dit is wat ze erover geschreven heeft:
‘Weet je wat je naam betekent?’ vraagt Osho mij en ik zeg van binnen repeterend ‘Johanna, brenger van het goede.’ Dan begin ik hardop met Jo-hanna te hakkelen en zegt Osho, glimlachend: ‘Dat is wel genoeg en…sluit je ogen.’ Mijn hart slaat als een gek maar ik bedenk ‘ik ben bij Osho’ en onderga een vloedgolf en ben in een immense stilte. 

Meer: Darshan met de Meester.