Osho Zomer Festival update

Nieuws over het Osho Zomer Festival op 21 en 22 augustus.

De voorbereidingen voor het Osho Zomer Festival gaan in volle vaart.  Een festivalteam zal vanaf vrijdagochtend 3 dagen in touw zijn om alles vloeiend te laten verlopen. Een groep mensen vult het programma, de catering en overnachtingen zijn geregeld en een tuingroep doet het voorwerk. Op de website oshofestival.nl vind je steeds weer nieuwe informatie over dit feest.

   Deva Premal en Miten
Goed nieuws!
Deva Premal en Miten gaan, speciaal voor dit festival, op zaterdag 21 augustus een live streaming sessie van 3 kwartier geven! Zij geven dit cadeau vanuit Costa Rica.  Ook zijn er voor de verloting op het festival 2 x 2 vrijkaarten als hoofdprijs voor het concert van Deva Premal en Miten in Almere in oktober 2022. (Het concert in oktober 2021 is verschoven vanwege corona).

Vervelend nieuws?
Corona is weer heftig in opkomst . . . Toch gaan de voorbereidingen gewoon door in de hoop dat na half augustus de maatregelen het mogelijk maken om het festival te houden. Mocht je al betaald hebben en om corona-redenen alsnog afzien van deelname aan dit feest, dan wordt het bedrag terug op je rekening gestort. Op oshofestival.nl vind je nieuws over het corona-beleid.