OSHO Meditatiedag via Zoom

Zondag 6 juni 2021 – deze keer in Mumbai tijdzone. Veel meditaties  zijn ook beschikbaar voor andere tijdzones. Wanneer je de link opent, toont hij de tijd van jouw tijdzone! https://booking.osho.com/courses/osho-meditation-day-6-jun-2021-m/

Feedback van een deelnemer:
‘Ik ontdekte dat telkens wanneer ik deelnam aan meditatie via Osho International Online of zelfs maar een voorproefje van de meditatie en of een meditatief therapieproces, ik mezelf in een totaal andere vibratie en energieniveau bevond. Het is een subliem en extatisch niveau van vreugde of stilte of tevredenheid, wat het ook wordt, de ervaring is authentiek en diep.
… door het met vrienden te doen op Zoom … het heeft me naar dezelfde ongestoorde onaangeroerde, vreugdevolle, stille en eenheidservaring gebracht die ik altijd in mijzelf wilde bereiken. … de intimiteit van deze door Osho gecreëerde meditaties is tijdloos, ruimte-loos en heeft een unieke eenheid die verder gaat dan de Zoom, voorbij Internet, voorbij Laptop, iPhone of je computer desktop! Waar je een diepte kunt ervaren terwijl je tegelijkertijd hoog vliegt!
Ik geniet ook bijzonder van de OSHO Meditatiedag die wordt aangeboden waar je een variëteit aan meditaties kunt ervaren gedurende een hele dag … De tijd en het schema van de meditaties zijn heel mooi georganiseerd waar je tussendoor een pauze hebt en je kunt je ook aansluiten bij een kamer van vrienden tijdens de pauzes om te chatten en te delen en de steun te voelen. Ik heb de laatste keren dat het werd aangeboden meegedaan, hoewel ik in de tijdzone van Noord-Amerika zit en de programmatijd mijn nacht- en slaaptijd was, maar ik ben toch wakker gebleven om sommige van mijn nachtelijke meditaties te doen! Ik kijk uit naar meer!!!!’

Ik zie er heel erg naar uit om jou en vele vrienden van Osho wereldwijd te zien en te ontmoeten 😊
Met liefde,
Vatayana
OSHO Global Connections