OSHO® Meditatie Dag 6 december

OSHO® Meditation Day
Zondag 6 december. Osho International organiseert vanuit India een hele dag met meditatie, ontmoeting en viering.

Het is binnen handbereik, we kunnen de maan in ons hart houden.’  Osho

Aan de vorige OSHO® Meditation Day hebben bijna 100 mensen meegedaan van over de hele wereld.

• Anand (OIC, Ierland): Heerlijk om deel te nemen aan de dag lange Meditation Camp, het was een fantastische dag, het zat goed in elkaar en het komt niet zo vaak voor dat ik me digitaal verbonden voel, maar die dag wel. Ik zie uit naar de volgende en hopelijk kan ik anderen ertoe brengen om ook te komen. Heel hartelijk bedankt voor het organiseren.

• Turiya (OIC, London) : Ik heb heel erg genoten van de meditatiedag zelf. De tijd was perfect… het was goed om meteen in de meditaties te duiken. Geweldig om eens tijd voor mezelf te hebben.

• Anupa (OMC, Tokyo): OSHO Meditation Day was prachtig en ik heb er enorm van genoten, dank jullie wel! Vooral van de OSHO lachmeditatie moest ik lachen. Door het tijdverschil met Japan kon ik maar met drie meditaties meedoen. Maar dat was genoeg voor mij. Nogmaals dank.

• Yatro (OIC, UK): Heel erg bedankt voor de online meditatiedag. Ik zat te goochelen met de zorg die ik die tijd ook moest verlenen, zodat ik maar met drie meditaties mee heb kunnen doen… Toch is het een hele onderneming en dat heb ik enorm gewaardeerd en de volgende keer doe ik weer mee.

• .Juicy (China) : Ja ik geniet heel erg van één dag meditatie en het was een goede gelegenheid om jullie op Zoom te ontmoeten. Ik ben erg blij om jullie te zien. Nadabrahma was een prachtige ervaring. 
De één dag meditatie was heel erg vrolijk. Ik zag goede vrienden op Zoom die ik elk jaar in Pune tegenkom. Het was heel warm om elkaar te ontmoeten, gewoon in een vriend zijn ogen te kijken. Dat raakte me. Ik vertrouw erop dat onze energie samen is en dat we met elkaar verbonden zijn door meditatie. Ik geniet ervan om steeds weer te komen en ik kom zo vaak mogelijk weer terug. OIO is geweldig!  

• Ashni (OIC, Brazilië) : Nogmaals bedankt voor deze mooie en heel voedende OSHO ervaring.
Langzaam, langzaam kom ik weer terug op de aarde ? Ik voel me nog steeds met de diepe stilte en de ruimte verbonden die we hebben gecreëerd door samen te mediteren. ‘… het proces om de maan erin te brengen …’ Ik heb genoten  ❤️ Nu ben ik helderder en meer gecentreerd om de buitenwereld weer aan te kunnen. 

Vatayana (OSHO Global Connections) : Veel liefs en tot ziens op 6 december. ?

Programma
Nederlandse tijd.
2.00 Deur open.
Instructies beginnen  10 minuten voor iedere meditatie. Zorg dat je op tijd bent, voordat de meditatie begint.
2.30-3.30   OSHO Dynamic Meditation™ – Devendra
5.00-6.00   OSHO Devavani Meditation™ – Sadhana
6.30-7.30   OSHO Laughing Drums Celebration – Omkar
8.30-9.30   Voorproefje – OSHO Reminding Yourself of the Forgotten Language of Talking to Your BodyMind™ – Sadhana
9.30-10.00   OSHO Golden Light Meditation™ – Devendra
10.30-11.30   OSHO Nadabrahma Meditation™ – Richa
12.15-13.15   OSHO Kundalini Meditation™ – Richa
14.10-15.40   OSHO Evening Meeting™ – Osho
16.00-17.00   Live Music, Dance and Poem Readings – Avinash (violin) & Sadhana
17.00-17.20   Afscheid.

Aanmelden: https://www.osho.com/osho-international-online/event/meditation-day