Osho Lente Festival: Vedanta

Op het Osho Lente Festival kun je zowel op zaterdag als op zondag meedoen aan een Power of Light Workshop met Vedanta.

In Vedanta’s meer dan 30 jaar ervaring in het therapeutische veld, is zij altijd op het punt geweest waar psychotherapie en spiritualiteit elkaar ontmoeten. Haar reis is er een geweest van het ontdekken en onderwijzen van de mysteries van de Ziel.
Na een uittredingservaring op 18-jarige leeftijd, werd Vedanta een bekend medium in Griekenland en Duitsland. In 1987 werd zij discipel van Osho en opende zich een geheel nieuwe dimensie van channeling voor haar, waarin zij haar paranormale gave gebruikte voor de genezing van anderen.
Zij heeft van 1987 tot 1996 in Poona gewoond.

   Vedanta
Vedanta is opgeleid in verschillende therapeutische benaderingen zoals Primal Therapie, Codependency Therapie, Voice Dialogue, Gestalttherapie en Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie waaronder de Bodynamic benadering. Zij traint ook psychotherapeuten en mensen uit andere helende beroepen in het werken met mensen met haar eigen integratieve benadering in het Power of Light Institute, waarvan zij de oprichter is.
In deze opleiding onderwijst zij haar unieke perspectief op channelling, therapie en spiritualiteit, gewijd aan het proces van transformatie en ontplooiing van het menselijk potentieel.

In 1996 overleefde Vedanta een vliegtuigongeluk in Australië en dit incident werd een echte mijlpaal op het pad van transformatie in haar persoonlijke reis. Vedanta is in opleiding bij Faisal Muqaddam in het Diamond Logos Werk sinds 1997 en is een senior leraar in de Diamond Logos Academy. Zij biedt al vele jaren Essence werk aan in Griekenland en in andere Europese landen. 
Momenteel werkt zij als therapeute en lerares, voornamelijk in Nederland en Griekenland, en brengt zij de dimensie van Essentie in de wereld van therapie en channelling. Vedanta is moeder van een prachtige dochter sinds 2003.

Meer: Osho Lente Festival.