Osho Festival in Amalurra, Spanje

De essentie van het leven vieren.
10-13 augustus.
Vier dagen van samenkomen in het Baskenland,
muziek en meditatie rond OSHO’s visie van viering.


Amalurra
Bº La Reneja, 35, 48879.
Artzentales, Bizkaia, Spanje.

Een programma dat de populaire OSHO® Actieve Meditaties combineert met workshops over verschillende onderwerpen zoals tantra, familieopstellingen, lichaamsbewustzijn, creatieve kunsten, live muziek en dans, evenals zingen en spelen in de natuur. Je krijgt de kans om de revolutionaire OSHO® Meditatieve Therapieën uit eerste hand te ervaren in demonstratiesessies en sociale meditaties van de OSHO Humaniversity uit Nederland, zoals de AUM Meditatie.

Kom nationale en internationale begeleiders ontmoeten (o.a. Garimo en Sat Savya) en laat je meevoeren door de magie van de ontmoeting en uitwisseling in een sfeer van stilte. Ochtendlessen therapeutische yoga, lichaamsintegratie, Chi-Gong, hypnose voor meditatie, bewust wandelen en klanktherapie met klankschalen in de tipi.
Tijdens het Festival heb je ook de mogelijkheid om je op te geven voor individuele sessies massage, body realignment, quantum healing, prana healing en reiki.
Geniet van buitengewone catering en vier feest onder de sterren in de zomernachten in de hemel van Amalurra. Live muziek en concerten door de OSHO Festival Band. Een ruimte ontworpen voor het ontmoeten van nieuwe en oude vrienden uit verschillende landen in de grote Meditatie Party.
Alle workshops en meditaties staan open voor deelname en worden gepresenteerd in het Spaans/Engels met vertaling.

Kijk snel hier voor de website: Osho Festival Spain 2023.

Een evenement dat openstaat voor alle soorten mensen die een andere ervaring willen beleven, een echte vakantie. Als je geïnteresseerd bent in meditatie en een bewustere manier van leven, dan is dit jouw Festival.