Online Opleiding OSHO® Meditatiebegeleider

Over 2 weken begint de Nederlandstalige Online Opleiding OSHO® Meditatiebegeleider met Garimo Ackermann en Sudheer P.Niet. Vrijdag 31 juli tot zondag 2 augustus.
Garimo heeft jarenlang gewoond in Osho’s communes in India en Oregon en zij is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de opleiding tot meditatieleider. Er ligt een grondig onderzoek ten grondslag aan de cursus, Osho heeft zijn meditaties ontwikkeld met heel specifieke bedoelingen. 
Sudheer neemt een jarenlange ervaring mee in het geven van  workshops en trainingen in OSHO meditaties en meditatieve therapieën. Beide zijn verbonden aan de OSHO Multiversity in Pune.


Garimo                                                                                     
Sudheer

Voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei is de opleiding een uitgelezen kans om jezelf te verdiepen in Osho’s unieke actieve meditaties, die speciaal zijn ontwikkeld voor onze snelle gestresste Westerse wereld. 
De opleiding gaat via Zoom gegeven worden. Wie nog niet helemaal vertrouwd is met Zoom kan van tevoren worden ingewerkt in de werking van het programma.
Voor meer informatie: info@vrienden-van-osho.nl.

Als je mediteert gaan er dingen gebeuren. Veel gaat gebeuren tijdens je eigen meditatie, maar het allergrootste gebeuren komt pas wanneer je meditatie aan iemand anders kunt bijbrengen.    Osho.