Nieuws uit Pune

Het Osho Meditation Resort is elke dag open van 7.00 tot 22.00.
Registratie is mogelijk tussen 9.00 en 13.00. 
Vanaf 1 november 2021 gaat het OSHO Guesthouse weer open en bovendien zal vanaf 15 november het Zen Living programma beschikbaar zijn.
We zullen berichten wanneer onze volledige OSHO Multiversity en OSHO Auditorium en Living In programma’s weer normaal gaan draaien.

OSHO Internationale Online Meditatiedag op 7 november!
OSHO Evening Meditation vindt elke dag plaats in de OSHO Plaza vanaf 18.40.

De Indiase regering staat vanaf 15 november toe dat toeristenvisa worden afgegeven, voorlopig voor 30 dagen. Over de reisprocedures kun je het beste contact opnemen met het Indiase consulaat
Het verbod op internationale commerciële lijnvluchten van en naar India is nu verlengd tot 30 november. Dit kan weer veranderen, dus voor de laatste informatie kunt u contact opnemen met de Indiase ambassade in jouw land. Als je een vlucht hebt geboekt, neem dan ook contact op met je luchtvaartmaatschappij.

Zoals altijd heeft de veiligheid en het welzijn van de bezoekers onze hoogste prioriteit. Daarom blijven we alle aanbevolen beschermingsmaatregelen volgen met betrekking tot mondmaskers, social distancing en bewustzijn van ons individuele gedrag.
Daarnaast hebben we bijvoorbeeld onze airconditioning verbeterd met anti-virale technologieën zoals UV-verlichting en nieuwe filtratie-systemen in Chuang Tzu.
Als extra bescherming voor al onze binnenlandse bezoekers zal vanaf 10 oktober voor toegang tot het Meditation Resort een vaccinatiebewijs van de eerste dosis (als tijdelijke maatregel) of twee doses van een Covid-19-vaccin vereist zijn.
Alle anderen, inclusief alle internationale bezoekers, hebben beide vaccinaties nodig om het Meditation Resort binnen te komen. Zorg ervoor dat je de tweede inenting minstens 15 dagen voor je vlucht krijgt. Dan vermijd je het risico van aanzienlijke financiële problemen en vertragingen op de Indiase luchthaven.

OSHO Global Connections.