Nieuwe OSHO app is uit

Van Vatayana van OSHO Global Connections een gelukkig nu-hier gewenst!

Het OSHO International media team lanceert de nieuwe iOSHO Unified APP.
Deze app is online en als mobiele app beschikbaar met een maandelijks of jaarlijks abonnement. Er is een proefperiode mogelijk van 7 dagen, als je het abonnement niet wilt houden kun je hem op de 6e dag nog cancelen. Als je nog geen iOSHO abonnement hebt kun je online of op de app inschrijven.
Je kunt het hier online bekijken. 
En hier kun je de app downloaden voor Android of Apple.

Het abonnement bestaat uit:
• OSHO Radio
24/7 Osho toespraken (Engels en Hindi), iedere 7 dagen een nieuwe serie.
• OSHO iMeditate
Geniet van 16 Osho meditaties, inclusief de dagelijkse OSHO Evening Meeting. Je hebt gewoon zitten geprobeerd en je wordt daar knettergek van. Die zitmeditaties zijn niet voor mensen van tegenwoordig bedoeld maar voor mensen die lang geleden geleefd hebben, in een heel andere wereld. Daarom zijn deze OSHO actieve meditaties gecreëerd. Je laat alle emoties los, wat dan ook, die van binnen borrelen, je danst, je zoemt, je laat gewoon gaan en je voelt hoe heerlijk het is om gewoon stil te zitten. 
• OSHO Play
OSHO Audio Series, Curated Playlist and Music from the World of OSHO.
Ontdek de ware essentie van Tantra, Yoga, Zen of de Oosterse en Westerse mystici via honderden Osho toespraken in Engels en Hindi. Verdiep je in meditatie, leer wat het betekent om liefde, ego, leven en dood te begrijpen van 17 playlists van meest gezochte onderwerpen, maak je eigen playlists, bewaar en deel je favorieten, ook muziek van de Wereld van Osho.
• OSHO TV
Osho toespraken op video. Een verzameling van 50 videos, wekelijks vernieuwd. Je kunt 50 verschillende Osho videos bekijken. Iedere week komt er een nieuwe toespraak bij.
• OSHO Zen Tarot
Een spel van 79 prachtig ontworpen kaarten om je te helpen om inzicht te krijgen in je huidige situatie.
• OSHO Transformation Tarot
60 geïllustreerde parabels voor het dagelijkse leven. Het zijn parabels en verhaaltjes uit de grootste tradities ter wereld.