Maandelijkse online meditatiedag

Het OSHO International Online platform is speciaal ontwikkeld zodat je in je eentje kunt deelnemen, niet in dezelfde ruimte met anderen, terwijl je toch verbonden bent met anderen over de hele wereld.
Samen mediteren in centra wordt dringend afgeraden, het virus is nog niet weg, houd jezelf en je geliefden gezond.

Liefde is een tot bloei lomen van meditatie. Meditatie is de kunst van alleen zijn en liefde is de kunst van samen alleen zijn. Maar je alleen zijn blijft intact en je laat het alleen zijn van de ander ongehinderd, onaangeraakt.   Osho

De maandelijkse online OSHO Meditatie Dag biedt de gelegenheid om samen te zijn met al je fellow travellers, je reisgenoten. Ook al ben je maar een paar uur samen om elkaar te ontmoeten in meditatie en viering, het opent je blik en geeft je het gevoel van verbondenheid met het wereldwijde Osho energieveld.
De eerstvolgende OSHO Meditatie Dag is op zondag 3 januari.

Feedback van enkele deelnemers aan de vorige OSHO Meditatie Dag:
• Dit is mijn derde online meditatiedag en zeker de mooiste, ze worden steeds mooier. Een heel hartelijke en uitgebalanceerde dag met fijne begeleiding. Ik blijf liever in stilte dan steeds te praten, praten, praten. Zo spreek ik mijn waardering uit.
Donna, Nederland.
• Alle meditatie waren gewoon ontspannend voor de mind. Heel hartelijk bedankt.
Kishore Kacha, Kolkata, India.
• Ik ben zo dankbaar voor de meditaties. Ik geniet zo van deze ervaring. Echt heel mooi zoals jullie deze dag organiseren. Iedereen heel erg bedankt voor de mooie en sappige momenten. 
?❤  Samudra Bocchini, Italië.
• Dank aan Osho en aan alle teams voor een wonderbaar avontuur. En dank voor de sprong in de ‘Osho weg’ in het onbekende. Het heeft mijn begrip nu erg wijder gemaakt.
Aziza, Zweden.
• Dank jullie voor dit prachtige experiment en ervaring – liefs voor allemaal.
Siddha, Japan.

De nieuwe OSHO International Online courses and sessions kalender is uit:

All Courses Classes & Sessions

Zie ook deze 21 daagse meditatie cursus:  https://www.youtube.com/watch?v=QsQRD8s3ilY