Kan meditatie je ook gezond maken?

Op 17 september heeft Ojas onderstaande blog gepost.

VERDIEPING VAN  JE LICHAAMSBEWUSTZIJN
Kan meditatie je ook gezond maken?
 Er doen veel verhalen de ronde over mensen die genezen zijn door meditatie. Meditatie wordt dan een soort alternatieve medicatie. Maar in mijn omgeving ben ik deze mensen nog niet tegengekomen en ook zelf heb ik er in mijn leven geen ervaring mee. Wel heb ik ontdekt hoe meditatie je leert omgaan met verdriet, veel onnodige angsten kan wegnemen en je tot ontspanning, rust en overgave kan brengen. Belangrijke factoren in een genezingsproces.


En ook hoe alert aanwezig zijn bij je ziekteproces je lichaamsbewustzijn kan verdiepen. Zodat je tijdens en na je ziekte met hart en ziel kunt zeggen: proficiat lichaam, wat heb je goed aangegeven dat er iets mis was en op een ongelooflijke manier meegeholpen met het genezingsproces. Wat een wonder ben je! Daar heb ik nooit zo bij stilgestaan. Nu wel, nu het even mis ging. Dank je wel.
Meer: Kan meditatie je ook gezond maken?
Wil je meer blogs lezen van Ojas of erop reageren dan kan dat via www.vgamsterdam.nl/blog-auteur/ojasderonde.