Gayatri Sangha Online Community 

Normaal gingen Miten en Deva Premal ieder jaar op wereldtournee en deden ze in oktober steevast ook Almere aan, waar de vele Nederlandse fans dan kwamen luisteren naar hun concerten. Nu zitten ze vanwege de corona langere tijd in Costa Rica, maar hebben ze een nieuw online project gelanceerd: de Gayatri Sangha Online Community.

    Miten en Deva Premal
De Gayatri Sangha Online Community is bedoeld als een veilig en intiem toevluchtsoord waar we onze spirituele reis met elkaar kunnen verkennen en verdiepen, waar we onze dromen en visioenen kunnen delen met verwante zielen. Waar we contact kunnen maken in het helende licht van de Gayatri Mantra. Het is onze eigen community platform, onafhankelijk van alle sociale mediakanalen.

Het is dus niet nodig om op Facebook of Instagram te zitten. We kunnen elkaar live ontmoeten om verhalen en visioenen uit te wisselen in gemeenschappelijke vraag en antwoord sessies en wekelijkse meditatie events.
En als je geen smartphone hebt, geen probleem. Je kunt dit platform ook bereiken via een browser op je computer.
Vanaf 24 oktober zijn onze wekelijkse livestreams toegankelijk alleen vanuit de app. We zijn echter iedere derde zaterdag van de maand live op Facebook en Instagram, zoals gewoonlijk.
In de geest van delen vragen we een bijdrage van $ 7,99 per maand of $ 79,99 per jaar. Geen probleem als dit te veel voor je is – laat het ons even weten en je krijgt vrije toegang. Waar het om gaat is de verbondenheid.

Meer: Gayatri Sangha Online Community