Full House bij het Osho Festival

Het Osho Festival dit weekend in Wajid in Den Haag was druk bezocht. 2 dagen met veel nieuwe gezichten, jonge mensen die actief deelnamen aan meditaties en workshops en genoten van heerlijk eten en samen uithangen in een gemoedelijke zachtaardige sfeer.

Er was een uitgebreid programma met Osho meditaties (Dynamic, Atisha’s Heart Meditation, No Dimensions meditatie, Kundalini en Avondmeditatie), workshops met Vedanta uit Griekenland en Leela uit Italië, meditatieve therapieën met Pratito (No-Mind en Jezelf de vergeten taal helpen herinneren van het praten met je BodyMind), lachmeditatie met Salima, Bhakti yoga/Mantra zingen, met Wu Wei & Friends, Yin Yang Dance Meditatie, Yoga Now met Prayas, Bouwen van Basisstructuur met Adhira en  Tibetan Pulsing met Abhilasha & Nirmal.

   Avondmeditatie

Overdag werd doorlopend de documentaire ‘Ten Thousand Shades of Ocean’ vertoond, een serie interviews met mensen die Osho van dichtbij meegemaakt hebben, naar aanleiding van de Netflix documentaire ‘Wild Wild Country’. Een ingrijpende documentaire over het leven van Osho die eindigt met de feestelijke en emotionele viering van zijn dood in 1990, dit weekend precies 34 jaar geleden.

Zaterdagavond was er een Sannyas Celebration waar 4 nieuwe sannyasins een naam kregen in een ceremonie geleid door Vedanta.

   Swami Atmo Samad

   Ma Prem Prabha

   Ma Deva Satu

    Ma Anurag Yaki