Een virtuele ontmoeting van Boeddha’s

Voor de OSHO Full Moon Celebration begin deze maand kwamen er 1250 inschrijvingen uit 81 landen, waaronder het Vaticaan. Een buitengewoon begin voor de lancering van het nieuwe platform Osho International Online. 
Een veelomvattend programma van meditaties, cursussen, trainingen en sessies wordt nu opgestart, met deze maand drie cursussen:
OSHO No Mind 19-25 juli met Sudheer
OSHO Talking To Your Body Mind 22-28 juli met Satsanga
OSHO Self Hypnosis 24-30 juli met Anil.

In deze veranderende tijden is er nooit zo’n goed moment geweest om naar binnen te gaan om jezelf te vinden. Nog nooit is er overal ter wereld zoveel ineens veranderd en is het harder nodig geweest om voor onze innerlijke wereld te zorgen zodat we ons niet verliezen in wat er buiten ons gebeurt.
Zelfs als je al lang hebt gemediteerd kun je deze tijd ervaren als een uitdaging die je dreigt te overspoelen. Het goede nieuws is dat je gemakkelijk de doorbraak kunt maken naar een evenwichtigere, harmonieuzere manier van leven. 
Het mooie van deze online cursussen is bovendien dat je deze deelt met Osho vrienden van over de hele wereld – een virtuele ontmoeting van Boeddha’s.