Depressie, een opstap naar geluk

Dit boek van Modita van Zummeren heeft als ondertitel ‘met bewustzijn voorbij depressie’ en is opgedragen aan Osho en Meera Hashimoto.
 Eenderde van de mensheid maakt in zijn leven één of meerdere depressies door. De Westerse behandeling daarvan is vaak een vorm van therapie die aanspraak maakt op het denken en/of het voorschrijven van antidepressiva.
Modita van Zummeren heeft – zowel als arts als tijdens haar eigen depressies – ondervonden, dat deze behandeling in de meeste gevallen niet werkt.
In dit boek beschrijft zij hoe ze door middel van bewustzijn definitief uit haar depressies is gekomen. Het boek bevat handreikingen om depressie zonder antidepressiva en met bewustzijn te overwinnen, onder andere: Acceptatie van de depressie, Familie Opstellingen, de Actieve Meditaties van de Oosterse Mysticus Osho, Lichaamsgerichte Therapie en het vinden van passie in het leven.


Verkrijgbaar bij bol.com en in boekhandels vanaf 7 september. 
Boekpresentaties:
7 sept 19.00 in bibliotheek de Witte Dame, Emmasingel 22 Eindhoven.
21 sept op meditatiedag in Wajid, Prins Hendrikplein 1 Den Haag.
14 okt 15.00 in Osho Mevlana, Pijnackerstraat 7 Amsterdam.


 
Modita (1962) is (niet meer praktiserend) arts en begeleidt sinds 1995 meditatie cursussen, meditatieve therapieën en stilte meditatie weekenden in de natuur. Vanaf april 2019 zal zij ook familie opstellingen gaan geven.
Ze werkt op een laagdrempelige, enthousiaste manier, met wijsheid en vanuit een warme interesse in haar medemens.
www.genietenvanmeditatie.nl
info@genietenvanmeditatie.nl