De waarheid maakt het intiem – 7 dagen hart-meditatie

Een openbaar 7-daags evenement voor iedereen op Facebook en Zoom.

Als mediteerders hebben we allemaal ervaringen gehad waarbij, zodra we onze innerlijke rust vonden, er ook iets werd geraakt in de mensen om ons heen. Het rimpelde gewoon naar buiten. Zoals wanneer een kind tot rust komt op het moment dat de moeder zich ontspant of een partner begrip krijgt op het moment dat wij ons eigen begrip vinden.
Als wij, mediterenden van overal ter wereld, samenkomen en een veld van innerlijke vrede creëren, zouden we wel eens veel meer impact kunnen hebben dan we denken. Als we zoveel innerlijke vrede, wijsheid en compassie in onszelf brengen, is de kans groot dat we die ook in anderen openen.

Wil je met ons meedoen? We komen samen voor een week OSHO® Hart Meditatie. Nu, meer dan ooit, hebben we de transformerende kracht van het hart nodig.
Deze meditatie, gebaseerd op een klein fragment van Atisha, opent het vermogen van het hart om negatief in positief te transformeren, pijn en ellende in vreugde en gelukzaligheid. In deze meditatie staan we toe dat al het lijden – van onszelf en van alle wezens in de wereld – meelift op onze inkomende adem en ons hart bereikt. Het hart kan wonderen verrichten, het transformeert onmiddellijk de energie. Je drinkt ellende in, en het wordt getransformeerd in gelukzaligheid. Dan, op onze uitgaande adem, gieten we die gelukzaligheid in het hele bestaan.

Als je eenmaal hebt geleerd dat je hart deze magie,
dit wonder kan doen,
zul je het graag steeds weer doen.
Osho

7 dagen
Met de steun van de 8 begeleiders die volmondig ‘ja’ hebben gezegd op de uitnodiging, zullen we elke dag onze centering, innerlijke ruimte en gelukzaligheid verdiepen. En we kunnen ook groeien in aantal, omdat elke dag nieuwe vrienden zich bij ons kunnen voegen. Stel je de impact voor…

Data
7 mrt – Garimo
8 mrt – Shunyo
9 mrt – Sudheer
10 mrt – Veet Mano
11 mrt – Maneesha
12 mrt – Bela
13 mrt – Kiran en Jivan

Tijd
Amsterdam 18.00 (New York 12pm, Londen 5pm, Berlijn 6pm, Boekarest 7pm, Moskou 8pm, New Delhi 10.30pm).
Duur: 60-75 min.

Zoom details
https://us02web.zoom.us/j/85713126714…
Meeting ID: 857 1312 6714
Paswoord: 189853
Om je aan te melden voor dagelijkse herinneringen en ondersteunende citaten, kun je deze link gebruiken:
https://www.truthmakesitintimate.com/united-in-inner-peace
Je kan meedoen voor één dag, je kan de hele week meedoen of je kan beslissen voor iets ertussenin.