De Avondmeditatie in Pune meemaken

Het is nu mogelijk om wereldwijd overal met de Evening Meeting in Pune mee te doen. De Evening Meeting (Avondmeditatie) is een dagelijkse meditatie die in het Osho Auditorium gehouden wordt. Deze meditatie vindt plaats in witte kleding omdat, zoals Osho aangegeven heeft, de kleur wit een verdiepende werking heeft op stilte. 
De Evening Meditation omvat de volgende onderdelen: 
• intens dansen op iedere avond wisselende muziek,
• stilte meditatie, afwisselend Indiase muziek en stilte, beëindigd door 3 drumslagen,
• Osho toespraak met aansluitend Gibberish meditatie, op het moment is de serie ‘From Death to Deathlessness’ bezig,
• afsluitende vierende dans.

Het is in Pune iedere avond een zeer intens gebeuren waaraan ieder die op dat moment in Pune werkt of verblijft, meedoet. Meer informatie over de Evening Meeting vind je hier, ook in het Nederlands.
Deze meditatie is nu op elke plek ter wereld te ervaren. Hij wordt live uitgezonden via: Live Evening Meeting. Dat vindt plaats op de tijd dat het in India 18.40 uur is. Bij ons is het dan, gedurende de wintertijd, 14.10 uur. Een All Access abonnement is vereist maar eenvoudig te regelen via www.osho.com.


Evening meeting in Buddha Hall, Pune.

Als je geen gelegenheid hebt om op 14.10 uur op Pune af te stemmen, kun je dat later doen. Het duurt een tijdje voordat je de Evening Meeting opnieuw kunt afspelen. Maar op het moment dat het in Nederland 18.40 uur is de uitzending zeker beschikbaar.
Het is een prachtige mogelijkheid om dagelijks de Evening Meeting in Pune mee te maken en je eigen meditatie te verdiepen.