7-daagse Meditatie Intensive Praten met je BodyMind

OSHO® Jezelf de vergeten taal helpen herinneren van het praten met je BodyMind.
Introductie avond
met Pratito.
Do 5 okt. 20.00-22.00. € 10.
Een kennismaking met deze meditatie die gaat over vriendschap sluiten met jezelf, het accepteren van wie je bent. Gewoontemechanismen, op jonge leeftijd aangeleerd, creëren symptomen en problemen waar we vandaag de dag mee worstelen.
In een lichte trance, een combinatie van diepe ontspanning en alertheid, word je begeleid om de kracht van je onbewuste mind om te buigen en zijn zelfhelende energieën te benutten. Zo ervaar je het onderscheid tussen wat het lichaam ons vertelt en wat ons verstand daar vaak voor in de plaats zet.

   Pratito

7-daagse Meditatie Intensive
met Pratito.
6-12 nov. 20.00-22.00. € 135.
Tijdens dit 7-daagse proces verdiep je het contact met je BodyMind systeem. Begin je eenmaal met je lichaam in relatie te treden, dan laat het zich overreden, het hoeft niet gedwongen te worden. Het lichaam is een prachtig geschenk, we bestaan erin en het verdient alle zorg die we eraan besteden – het is onze verantwoordelijkheid.
Dus 7 dagen lang… het zal er in het begin een beetje absurd uitzien omdat het ons nooit geleerd is tegen ons eigen lichaam te praten – toch kunnen er ‘wonderen’ door gebeuren. Door energie te geven aan het proces van zelfgenezing, zal op een natuurlijke en spontane manier de balans tussen lichaam, mind en bewustzijn in je dagelijkse leven terugkeren.   

Locatie: Life Force Fitness
Zielhorsterweg 73
Amersfoort.
Aanmelden: info@lifeforcefitness.nl
Info: BodyMind Meditatie.