50 jaar Krishna Prem

Op Valentijnsdag 1973 heb  ik Osho voor het eerst ontmoet. Hij verbleef in een eenkamerwoning van modder-baksteen. Op de oprit stond zijn geleende Chevy geparkeerd. Ik had net genoeg ruimte om de ossenkar en stier, die ik bij het station had gehuurd, daar tussenin te schuiven, want hij zat daar heel afgelegen.
Osho nodigde me uit in zijn slaapkamer. Ik was ‘nu hier’.
Vandaag ben ik 50 Osho jaren oud. Binnen twee jaar nadat ik verliefd was geworden op Osho, opende ik de Geetam Rajneesh Sannyas Ashram diep in de woestijn, twee uur ten oosten van Los Angeles. 
Meer: Still Crazy After All These Years.

Op 11 maart kun je me GRATIS vergezellen op Zoom voor een wandeling door oude herinneringen. Oude herinneringen eindigen voor iemand die mediteert altijd in het levende heden.
Om mee te doen: Zoom met KP op 11 maart.
8:00 AM PST ofwel 17.00 Nederlandse tijd.