Nieuwsbrief ook op onze website te zien.
Nieuwsletter Vrienden van Osho Log
APRIL 2018
Nieuwe Website Screenshot
WILD WILD COUNTRY
Netflix komt met een 6-delige documentaireserie over 'een omstreden sekteleider die een utopische stad bouwt in de woestijn van Oregon' waar  conflicten met de lokale bevolking uitgroeien tot een nationaal schandaal.
De serie geeft een boeiend beeld van de gebeurtenissen, die zich uitstekend lenen voor een real life thriller vol spanning en sensatie. 'Jaw dropping', je kaken vallen er van open. Maar de serie gaat mank aan een onvolledige voorstelling van zaken. Al is de leugen nog zo snel, de halve waarheid is nog veel sneller...
Lees meer
NIEUWS
Boekennieuws van Donna
Nederlandse Osho boeken worden steeds schaarser en daarom is het prettig dat een aantal nieuwere boeken als e-book verkrijgbaar is. Omdat er geen overeenstemming is over het format waarin e-books verschijnen, zijn deze niet overal en via gangbare kanalen te bestellen. Bij deze link vind je een mogelijkheid om direct tot bestelling over te gaan.  
Boekbesprekingen
Mediteren in Nederland en België
Op verschillende plaatsen kun je terecht om kennis te maken met Osho's meditaties en samen met anderen te mediteren. Nu ook in Gouda en Roosendaal.
Mediteren bij jou in de buurt
Workshops en groepen
'Therapie is een voorbereiding, de grond bewerken voor meditatie.' Osho.
Vr 30 mrt-vr 6 apr. Wedergeboorte: Bevrijding van je innerlijk kind. Life Force Fitness, Amersfoort.
Meer workshops en groepen
Evenementen en concerten
16 en 17 okt. The Soul of Mantra — Live.
Deva Premal & Miten & Manose in Almere. 
Reserveer snel, beperkt aantal plaatsen.
The Soul of Mantra
OPROEPEN
Vrienden van Osho zoeken:
• Een proofreader die de Nederlands ondertitelde Osho toespraken die uitgezonden worden via Osho TV kunnen nakijken op taalfouten.  tara@xs4all.nl 
• Een droge opslagruimte voor wat boeken en materialen. Ongeveer 3 x 2 m. Vergoeding is mogelijk. Omgeving Amsterdam. info@vriendenvanosho.nl
Sannyasin Kanker Support
De eerstvolgende bijeenkomst is op 8 april 16.00 in Amsterdam. baulverhulst@hotmail.com . 020-6255481.
Sannyasin kanker support.  
Als iemand interesse heeft om deze site geleidelijk over te nemen of een website kan bouwen... dan wil ik graag in contact komen met die persoon.
MEDITATIE
Nieuwe Website Screenshot
Verdriet als meditatie
Droefheid kan een zeer verrijkende ervaring worden. Ga ermee aan de slag. Het is gemakkelijk om aan je verdriet te ontsnappen – en alle relaties zijn gewoonlijk ontsnappingen, men gaat gewoon door het verdriet te vermijden. Maar het is altijd ondergronds aanwezig... een voortdurende stroom. Zelfs in een relatie zal het vaak uitbarsten. Dan gooit men de verantwoording op de ander, maar eigenlijk gaat het daar niet om. Het is je eigen eenzaamheid, je eigen verdriet. Als je daar niet mee klaar bent, zal het steeds weer uitbarsten. Je kunt eruit ontsnappen door werk. Je kunt ontsnappen door bezigheden, in relaties en in de maatschappij, in van alles, in reizen, maar het gaat niet weg want het zit in je wezen.
Meer
Logo Vrienden van Osho
Eénmalige bijdrage
Draag je het werk van Osho een warm hart toe en wil je daar aan bijdragen? Aarzel dan niet. Je geld wordt goed besteed.
Geef nu!
Contacten
Postbus 15628    1001 NC Amsterdam  
info@vrienden-van-osho.nl    
www.vrienden-van-osho.nl
Stichting Vrienden van Osho
webversie          inschrijven   /   uitschrijven