Vrienden van Osho

 

september 2016

Osho Boekennieuws
Osho TIBETAN PULSING met Kai Anand - Amsterdam
Concert Manish Vyas
Je Eigen Wijze Weg
Aumm Instituut
Instituut voor Kleurenpunctuur - Amsterdam
Osho Zen Tarot en Meditatie
Aum-Padma - Antwerpen & Ardennen
Anand Instituut
Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijn
TantraTempel
Centrum Tantra-YoY
FacebookKanker Support Groep
Centra - groepen
Meditaties zie website. & in Pune, India
Amersfoort - LFF
Amsterdam - Mevlana
Amsterdam - Flow of Contentment
Amsterdam - Inner Nature
Den Haag - Wajid
Egmond aan Zee- Humaniversity
Eindhoven - Modita
Groningen - De Bloeiende Lotus
Utrecht - Mediteren in Utrecht
Antwerpen - Touch Studio - Osho information center

Vraag & aanbod
ACTUALITEITEN ↑ top

Schoonmaakproces
In De Koörddanser van mei 2016 stond een paginagrote Ingezonden Mededeling 'De Mooiste Zomervakantie van je Leven!' Mudita van Zomeren, arts uit Eindhoven, citeert Osho met 'Alles wat deze wereld nodig heeft is een goed schoonmaakproces van het hart en alle remmingen van het verleden.' Zij beschrijft uitgebreid haar persoonlijke ervaring met de Mystic Rose, de bekende door Osho ontworpen meditatie, die zij tijdens een verblijf in Poona leerde kennen. Nadere info: www.genietenvanmeditatie.nl

Seksuele Educatie
In het artikel 'Het seksuele vuur brandende houden' in de Koörddanser van juni 2016 schrijft Sanne Burger over het gebrek aan seksuele opvoeding dat onze maatschappij (nog steeds) kenmerkt. Hoe daarin verbetering aan te brengen? Waar vind je goede richtingwijzers? 'Een voorbeeld van goede seksuele educatie: Osho. Alle hulde aan Osho, die met onverbiddelijke humor en subtiele elegantie de Westerse obsessie met seks ontmaskerde'. Maar raakten de sannyasins in dit opzicht losgeslagen? De schrijfster gaat in op de reaktie van Barry Long op vrijblijvende seks: 'There is no such thing as a free fuck!' Daarmee was hij, aldus het artikel, 'het tegenovergestelde van Osho, in alle opzichten.'

Zelfonderzoek
Op Internet zijn de memoires te vinden van Swami Prem Rajesh, die na zijn overlijden in 2010 gevonden werden. De titel van zijn boek luidt: The Day We Got Guns Memoir of a Osho Disciple'. Rajesh kijkt terug op zijn leven als sannyasin. Een van zijn belangrijkste bezigheden was het installeren van afluisterapparatuur in Rajneeshpuram. Hoe kijkt hij terug op zijn leven? Op zijn verhouding tot Osho? Tot Sheela? Op zijn plaats in de organisatie? Op zijn strafproces? Het is een boeiend en uiterst verhelderend verslag van zelfonderzoek en het proberen inzicht te krijgen in de processen die hem bewogen te doen wat hij deed. Heel toegankelijk en uiterst openhartig geschreven.
Satyamo's Blog
Graag wijzen we nog eens op de blogs die Satyamo schrijft, waarin hij regelmatig aandacht aan Osho's visie geeft. Zie bijvoorbeeld zijn bijdrage van 27 juli 2016, 'Osho [is mIjn Meester]' . www.satyamo.nl. Je kunt voor zijn overige blogs over Osho op het trefwoord Osho zoeken.

Oshotv is NU, via TELE2, beschikbaar in heel Nederland: een kwestie van overstappen
Vrienden van Osho verzorgt al jaren lang Oshotv op de kabel, in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. De Nederlands ondertitelde Osho lezingen verschijnen daarop alsmede de presentatie van Osho activiteiten in Nederland en de regio.
Konden tot nu toe alleen kijkers in en rond de 4 grote steden van Oshotv genieten, sinds kort kan dat in heel Nederland. Provider TELE2 heeft namelijk Salto 2 in het pakket, de lokale zender van Amsterdam die Oshotv uitzendt.
In deze tijd van overstappen, kan het willen ontvangen van Oshotv dus een prima motivatie zijn om van provider te veranderen. Hoe dan ook: iedere belangstellende in Nederland is nu in de gelegenheid om Oshotv te kijken. De Oshotv uitzendingen van Salto 2 vinden plaats: elke dinsdagavond van 21.00 - 22.00 uur, elke zondagavond van 22.00 - 23.00 uur.

Osho Boeken op de Beurs
Osho boeken worden breed vertegenwoordigd op de aanstaande boekenbeurs ‘Andere Uitgevers, Bijzondere Boeken’ op 8 oktober (10:00–17:00 uur) in de Nicolaïkerk in Utrecht, Nicolaaskerkhof 8. Naast de actueel leverbare Nederlandse titels wordt ook een selectie boeken getoond uit de meer dan 40 jaar dat er Osho boeken bestaan. IJs en weder dienende gaat Garimo de presentatie ondersteunen door introducties tot Osho meditatie te geven.
Kom in grote getale naar dit unieke evenement met gratis toegang, en geniet van wat andere uitgevers voor bijzondere boeken aanbieden. Indien je ook wilt bijdragen met Osho boeken die je niet meer leest, geef dat dan door aan abhi@osho.nl die je bij voorbaat bedankt.

Osho Boekennieuws ↑ top

Osho boekennieuwsThe Power of Love.1. The Power of Love. Nieuwe uitgave van Osho Media in de serie Life Essentials. Het is uitgebracht als paperback en in ebook vorm. Er is vooraf veel publiciteit geweest om het boek aan te kondigen en de ebook versie is al bezig een bestseller te worden.

Een van de belangrijkste levensgebeurtenissen is verliefd worden, toch leren we er op school niets over. Maatschappijen en religies persen ons in modellen en denkvormen die vaak lijnrecht tegenover een organisch model van liefde staan zoals die bijvoorbeeld geïnstitutionaliseerd worden door het huwelijk, religieuze binding en nationalisme. Dit resulteert in liefde die, voor de meeste mensen, in de ene vorm of de andere een pijnlijke uitdaging is gedurende het leven. In deze moderne tijden, waarin de focus steeds meer naar het realiseren van het individuele potentieel van iemand gaat, helpt Osho ons om onze zoektocht naar liefde te richten op de verruiming van onze blik - hierbij toont hij dat liefde veel manifestaties kent en niet beperkt is tot de 'ander'. Een manifestatie van liefde is meditatie, een leven-veranderende uitdaging die de bloei van echte liefde in ons zelf en ten opzichte van anderen laat gebeuren. Bij de serie “Life Essentials” wordt de aandacht gericht op de belangrijkste aspecten in het leven van een individu. Elk deel bevat tijdloze en altijd actuele onderzoeken en discussies over vragen die essentieel zijn voor onze persoonlijke zoektocht naar de betekenis en bedoeling van ons leven, gericht op vragen specifiek voor ons innerlijke leven en de kwaliteit van ons bestaan.The Power of Love.

Mosterdzaad2. Mosterdzaad, over de mysticus Jezus volgens het Thomas Evangelie. In prijs verlaagd. Osho heeft absoluut recht gedaan aan de woorden van Jezus; er zijn heel wat commentaren van hem op het werk van Jezus.

Maar toen hij ook met kritische noten kwam bij Jezus’ uitspraken, was een aantal mensen daar niet blij mee. Immers: wat was er van hun dierbare Jezus overgebleven, vonden zij.
Osho heeft daarop zelf natuurlijk het meest adequate antwoord gegeven. Hij zegt: “Ik heb meer woorden aan Jezus gewijd dan iemand anders ter wereld en daaruit blijkt dat ik van de man houd. Als ik hem niet lief had, zou ik hem wel buiten beschouwing laten.” Een van de bekendste commentaren van Osho op Jezus’ werk is het Mosterdzaad dat commentaren bij het Thomas-evangelie bevat. Osho zegt in Mosterdzaad: “Jezus blijft maar steeds herhalen: “Zij die oren hebben kunnen me verstaan. Zij die ogen hebben: zie, ik ben hier!” Waarom herhaalt hij steeds weer: “Zij die ogen hebben, zie! Zij die oren hebben, hoor!” Waarom?
Hij heeft het over een andere dimensie van verstaan, die alleen een leerling begrijpen kan. Heel weinigen begrepen Jezus. Wie waren die weinigen? Dat waren geen geleerden, nee; het waren geen hoogleraren, nee; het waren geen wijzen, geen filosofen, nee! Het waren gewone mensen: een visser, een boer, een schoenmaker, een prostituee. Waarom konden deze mensen begrijpen? Er moet iets heel speciaals zijn dat in een gewoon mens zit en dat verdwijnt in de zogenaamde ‘buiten-gewonen’. Wat is dat?
Het is nederigheid, vertrouwen. Want hoe beter je intellect is getraind, des te minder vertrouwen kun je hebben. Als je intellect niet zo getraind is, kun je beter vertrouwen.
Mensen die met de natuur leven, hebben meer vertrouwen. In een land dat niet zo sterk geïndustrialiseerd is, minder gemechaniseerd, minder technologisch, waar je meer met de natuur leeft, is meer vertrouwen.”

The Chakra Book3. The Chakra Book, Energy and Healing Power of the Subtle Body. ‘The Chakra Book’ is een echte aanwinst, want de Nederlandse versie van ’t Chakra boek is al lange tijd.uitverkocht. Een tijdje geleden is voor ’t eerst deze Engelse uitgave verschenen.

Osho geeft een overzicht van de Oosterse wetenschap achter de energiecentra in het menselijk lichaam die ook bekend staan onder de naam ‘chakras’. Het is een wetenschap die als basis de traditionele Chinese geneeskunde, de Indiase Ayurveda en de praktijk van de Kundalini yoga heeft, tezamen met andere disciplines die de diepe connectie tussen lichaam en geest onderkennen.
Osho laat ook zien hoe deze zelfde principes van toepassing zijn op de menselijke psychologische groei en rijping en op de bewustzijnsontwikkeling. Osho Zegt in het Chakra boek: "

Ga van het hoofd naar het hart. “Voelen is het echte leven. Denken is onecht, omdat het altijd denken óver betekent, het is nooit de zaak zelf. Het is niet het nadenken over de wijn die je dronken maakt, het is de wijn. Je kunt over wijn blijven nadenken, maar door alleen maar na te denken over wijn, raak je nooit dronken. Wijn moet je drinken, en het drinken gebeurt door voelen. Denken is een pseudo-activiteit, een surrogaatactiviteit. Het geeft je een vals gevoel dat er iets gebeurt, maar er gebeurt niets. Dus wissel van denken naar voelen, en de beste manier om dat te doen is om te beginnen te ademen vanuit je hart.

Adem overdag, zo vaak als je eraan denkt, met diepe teugen in. Voel hoe die precies het midden van de borst raakt. Voel dat het is alsof het hele bestaan zich in je uitstort, op de plaats van je hartcentrum. Het verschilt per persoon; gewoonlijk neigt het naar de rechterkant. Het heeft niets uitstaande met het fysieke hart. Het is heel iets anders, het hoort bij het etherische lichaam.
Haal diep adem, en doe dat steeds minstens vijf maal met diepe teugen. Haal de lucht in en vul het hart. Voel het precies in het midden, dat het bestaan zich door het hart in je uitstort. Vitaliteit, leven, het goddelijke, natuur – alles stort zich in je uit.
Adem dan eveneens vanuit het hart diep uit, en voel dat je alles wat je gegeven is, weer terugstort in het goddelijke, in het bestaan."

Uitgebreidere informatie, ga naar: www.oshoboeken-besproken.nl
Osho Boeken en CD’s zijn verkrijgbaar bij Osho Publikaties, www.osho.nl

Osho TIBETAN PULSING met Kai Anand - Amsterdam ↑ top
Amsterdam. De Roos. Osho TIBETAN PULSING met Kai Anand.
2 - 4 sept. vr av 19.00-22.00. za en zo 10.00-16.30
Info: dermitdemdrachentanzt@yahoo.de en dayakrajenbrink@hotmail.com
Concert Manish Vyas ↑ top
aummManish Vyas zal 30 oktober (middagconcert: 14.30 uur) optreden in De Nieuwe Kerk in Den Haag.
Kaarten te koop: www.zuiderstrandtheater.nl/zoeken/?zoekwaarde=manish#modal=/programma/3475/Manish_Vyas/Holland_India_Festival/

En op de hoogte te blijven van het evenement zie www.facebook.com/events/126810314390838/
Je Eigen Wijze Weg ↑ top
Je Eigen Wijze Weg - heel je innerlijk kind is een 8 delige workshopreeks
waarin je kennismaakt met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden.
De workshopreeks start in de volgende plaatsen:
Amersfoort: 13 november,  Groningen: 26 september, Utrecht: 29 oktober, Zwolle: 30 september
Opgave en info: www.jeeigenwijzeweg.nl
Aumm Instituut ↑ top
aummEssence, de kunst van Inquiry, 7 t/m 11 sept., Samarona. Een proces van bewustwording, introductie 'Inquiry into the spiritial path'
Leven in vrijheid, de weg tussen 'thuis' en Thuis, 7 t/m 11 sept., Cateleyne Deodatus. Traumatherapie
Instituut voor Kleurenpunctuur - Amsterdam ↑ top
Praveeta Slapend fit! Werken met kleuren, klanken en kruidenoliezaterdag 27 augustus
Conflictoplossingen met licht en kleur, deel 2. Zaterdag/zondag 3 en 4 september
De verborgen kracht van licht en kleur vrijdag 16 september
Opleiding Kleurenpunctuur voor therapeuten Amsterdam
Eerste seminar zaterdag/zondag 1 en 2 oktober 2016. Totaal opleiding twaalf seminars verdeeld over twee jaar.
Informatie: Praveeta@kleurenpunctuur.nl - www.kleurenpunctuur.nl of 020-4687865
Osho Zen Tarot en Meditatie. ↑ top
Voor alle informatie: www.ma-donna.nl en www.donna-oztarot.nl
- Zondagen 11 en 18 september en 2 oktober Vervolgcursus Psychologie en Osho Zen Tarot in Den Haag, met specifieke patronen, zoals: de 7 aspecten van je unieke persoon, een situatie beter begrijpen, het Keltisch kruis, uit het boek “Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot”
- Zaterdagen 17 en 24 september en 8 oktober ’16, Osho Zen Tarot Basiscursus te Utrecht, belichting van de afzonderlijke kaarten met bijbehorende verhalen. Verder: het uitvoeren en interpreteren van diverse legpatronen zoals de vliegende Vogel en Relatie legpatronen, inclusief het boek "Coachen met de Osho Zen Tarot"
- Maandagavond 3 oktober 19.30 - 21.30 uur, Introductieworkshop Osho Zen Tarot inclusief persoonlijke 3-kaart legging plus interpretatie, in Namaste Cafe, Prins Hendrikplein 18. Unieke mogelijkheid om te ervaren hoe de Osho Zen Tarot je leven een lift kan geven. Meer info.
- Zondagen 9 en 23 oktober en 6 november Vervolgcursus Osho Zen Tarot voor Coachen in Den Haag, specifieke legpatronen voor coaching zoals: Lemniscaat legpatroon, Bewustzijn zonder te kiezen, Lezen van de ckakra’s, uit het boek “Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot
Aum-Padma - Antwerpen & Ardennen ↑ top
03 & 04 sept. open deur dagen OWC Antwerpen,
van 05 t/m 15 sept. ProeflessenweekOWC Antwerpen,
Introductie dag “Chakra healing”, OWC Antwerpen,
Jaartraining “Chakra healing”, OWC Antwerpen,
Jaartraining “In de spiegel van de dood ”, OWC Antwerpen,
Introductie dag “Heel jezelf”, OWC Antwerpen
Jaartraining “Heel jezelf”, OWC Antwerpen,
Workshop “Gronden in jezelf”, OWC Orval – Ardennen,
Anand Instituut ↑ top
Meditatie is een avontuur, een avontuur in het onbekende. Daarom gaan we in een dag samen op ontdekkingsreis binnen de verschillende vormen van meditatie. Aan bod komen enkele Osho meditatie technieken. Ervaar zelf wat bij jou past en ga thuis verder. De cursus biedt genoeg handvaten om thuis zelf aan de slag te gaan.
De volgende cursus datum staat gepland op 16 september. Je kunt je vanaf nu inschrijven. www.anand.nl
Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijn ↑ top
rebalancing - Zaterdag 10 september: Aanraken met aandacht met Emile Buring. Ontdek de basiselementen uit het Rebalancing lichaamswerk. Aanraken met aandacht, zelfonderzoek, meditatie en beweging.
- Zaterdag 17 september: Masterclass Body Stretchings met Wilko Iedema. Werken met specifieke, openende en vitaliserende stretchings. Stretching the core; buik, bekken en onderrug. Voor Rebalanceres en andere lichaamswerkers.
- Donderdag 29 september: Start Inspiratiejaar. Een jaar werken aan bewustzijnsontwikkeling via lichaamswerk. Te volgen als jaartraining of als basisjaar van de Rebalancing opleiding.
Meer informatie en aanmelden via www.rebalancing.nl.
TantraTempel ↑ top
Tantra YOY 26 t/m 28 augustus 2016 Tantra Mini Training Weekend
3 september 2016 Tantra Open Dag – BBQ - gratis
23 t/m 25 september 2016 Tantra Mini Training Weekend
1 oktober 2016 Tantra Intro Dag - € 27,-
10 t/m 16 oktober 2016 Tantra Jaar Training Intro Week I
24 t/m 30 oktober 2016 Tantra Herfst Retreat
25 t/m 27 november 2016 Tantra Mini Training Weekend
12 t/m 18 december 2016 Tantra Jaar Training Intro Week II
27 t/m 30 december 2016 Tantra Kerst Retreat
31 december 2016 Tantra Oud & Nieuw
Centrum Tantra-YoY, Utrecht (IJsselstein) ↑ top
Tantra YOY Een heerlijke serie nieuwe dagworkshops en weekenden.
Genieten en persoonlijke groei gaan wel degelijk samen... Tot gauw!
Daarnaast mogelijk: tantrabeleving gewoon thuis. Check-it-out. www.ONLINE-TANTRA-LEREN.nl
Direct beschikbaar, online tantra instapcursus en themacursussen
Vr. 16 – zo. 18 sept, Tantra weekend: “Open in je hart, Vol in verbinding“ , voor singles en stellen.
Za. 24 sept, loversdag: “The Art of Tantric Touch”, alleen voor stellen.
Vr. 21 – zo. 23 okt, Tantra weekend: “Orgasmic Body (2)”, voor singles en stellen.
Uiteraard met Solana en Satori. Voor meer informatie zie www.Tantra-YoY.nl.
Inschrijven via www.Tantra-YoY.nl/inschrijven.
Sannyasin Kanker Support bijeenkomst ↑ top
De eerstvolgende bijeenkomst van de KankerSupportGroep is op zondag 11 septemberi 2016 16.00 in Amsterdam
Voor info baulverhulst@hotmail.com 020-6255481 www.facebook.com/sannyasin.kanker.support
Amersfoort - Life Force Fitness Instituut ↑ top
Inner Flowering Zen & Fitness: introductie avond dinsdag 6 september 2016 van 20.00-22.30 uur voor € 8, start cursus op 13 september van 10 dinsdag avonden met OSHO meditaties van 20.00-22.30 uur. Zie ook www.zenenfitness.nl 

Meditatiedag zaterdag 24 september 2016 met o.a. Dynamic, No Mind, Nataraj & Kundalini meditatie; van 08.00-18.30 uur, € 8 per meditatie

Meer info 033-8878900 / 06-40318513 website: www.lifeforcefitness.nl of mail info@lifeforcefitness.nl
Amsterdam – Mevlana ↑ top
Woensdag 7 september: 19.00 Avondmeditatie met live muziek. Vanaf 21.00 Zingen met Srajan
Elke dag Osho Dynamic Meditation - maandag - zaterdag 07.30 - zondag 09:00
Zie ook Facebook pagina van Osho Mevlana Commune.
Amsterdam - Flow of Contentment ↑ top
Praten met je lichaam, een proces van vriendschap sluiten met jezelf.
De eerstvolgende mogelijkheid om deze diep ontspannende meditatie te ervaren is in de week van 10 t/m 16 oktober.
Meer info www.vrienden-van-osho.nl/actueel-mediterenNL.html Amsterdam - Flow of Contentment
Ila Blanken 020-6269578 / 06-23606413 / ila49@hetnet.nl
Amsterdam – Inner Nature ↑ top
Hidden Treasures (voertaal Engels) Meditation and QiGong with Rupa Selecki.workshop September 4, 10 am – 5 pm
A deeply relaxing and uplifting experience, in which you will let go of body tension and emotional stress with simple and powerful Taoist Qi Gong and unique energetic meditation practices, which are healing for body, mind and spirit. The workshop is beneficial for all levels of meditation experience and fitness. More info 020 7769655.

De kunst van loslaten met Sudheer P. Niet en Sonar de Munnik, zaterdag 1 oktober 10.00 - 16.00 uur.
Meditaties en oefeningen om de kunst van loslaten weer te herinneren. Meer info 020 7769655.
Den Haag - Wajid ↑ top
WajidDe komende weken zijn er diverse extra groepen en festiviteiten in Wajid:
- Power of Light (start ma 29 aug, met Vedanta Aspioti)
- Feel Good Festival za 3 sept
- Awakening of Love (start vr 9 sept)
- Osho Meditation weekend (start vr avond 16 sept, voorlopig de laatste met Anand Anadi, dus laat deze kans niet voorbijgaan)
- Body, Feelings-and Essence (start 23 sept, met Vedant Aspioti).

Hierdoor zijn er deze maand nogal wat wijzigingen in het reguliere meditatie en celebration programma. Check daarom altijd eerst even de Wajid agenda op onze website www.wajid.nl wat er vervalt en wat er is bijgekomen en zie ook de vele andere programmaonderdelen.
Egmond aan Zee- Humaniversity ↑ top
Osho HumaniversityBody & Soul festival Saturday, 24 September – Sunday 25 September
Recharge yourself and nourish your body this weekend. This festival is full of Healing Arts, including Tai Chi, AcuEnergetics, Yoga, Reiki, Nutrition, Seminars, Meditations, Qi gong and more. Choose activities that interest you.

Talking to the Body Mind Training with Anuprada 26 September – 02 October
OSHO Reminding Yourself of the Forgotten Language of Talking to Your Body Mind
One hour a day for seven days, this process of self-hypnosis with love and awareness will relax and help you to become friends with your body. Stress and unhealthy habits will melt away as you learn to connect with your unconscious mind. The result: a healthy life full of happiness and well-being!
Eindhoven - Modita ↑ top
Modita * Genezing door Zelfhypnose: 'Osho Praten met Lichaam en Mind':  20 Aug t/m 26 Aug en 29 Sept t/m 28 sept.
* Lezing: 'Het belang van Actieve Osho Meditaties voor de Westerse mens': Zondagavond 4 September 20:00 - 21:00
* Start Osho Meditatiecursus: 12 September - 12 verschillende Meditaties in 6 Maandagavonden  (19:30 - 22:00)
* Demonstratie van de Osho Born Again Meditatie: Za avond 24 September en Za avond 8 Oktober 19:30 - 21:30

Modita, masuwasani@yahoo.com - www.genietenvanmeditatie.nl - Facebook - Blog
Groningen - De Bloeiende Lotus ↑ top
4 september: Open dag in Groningen met gratis proeflessen voor innerlijk kindwerk, familieopstellingen, meditatie, yoga, reiki en meer. Zie programma.
Ontmoet jezelf – cursus voor persoonlijke groei

Een cursus met het innerlijke kind, emotioneel lichaamswerk, rebirthing en meditatie.
Start: 19 sept. van 19.30 - 22.00,  Groningen. Lees verder....
Voor meer informatie kijk op www.debloeiendelotus.nl of bel gerust even op: Arjen Valk en Pankaja Bockholt, 0595-413350 of 0610-560790
Utrecht - Mediteren in Utrecht ↑ top
- Cursus Introductie in meditatie start 31 oktober
- Cursus Stressrelease & Meditatie In deze les kan je via beweging spanning loslaten en oefenen met meditatie. start 31 oktober
- Ademwerk & Bio-energetica – reeks van 3 avonden Start 10 november
- Je eigenwijze weg, groeitraining voor volwassenen Start 29 oktober, introductieavond 6 oktober.
informatie: www.mediterenutrecht.nl of www.happytobe.nl Schroom niet te mailen via info@mediterenutrecht.nl
Antwerpen - Touch Studio - Osho information center ® ↑ top
OSHO Active Meditaties en Somatic oefeningen
Elke woensdagavond van 07 september tot 14 december 2016.
Locatie: De Verscholen Tuin / Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne- Antwerpen
Welkom om 19u30. Start stipt om 20u00. Einde om 22u00
Reservering: saran@touchstudio.be www.touchstudio.be
Vraag en aanbod ↑ top

Osho lezingen op VHS videobanden aangeboden. Voor info: Nistal janand6510@gmail.com

Ik, Pathika, portretschilderes, zoek om mijn atelier-aktiviteiten annex gallery van ongeveer 110 m2 voort te zetten, een betaalbare ruimte, tevens woonruimte, bij voorkeur in Noord- of Zuid Holland.
Pathika 06-408 09 514 pathikaschuilenga@hotmail.com

Draag je het werk van Osho een warm hart toe en wil je daar aan bijdragen?
Aarzel dan niet. Je geld wordt goed besteed.

Geef Nu